Forvarm din airfryer til cirka 180 grader i et par minutter.
I en stor skål, bland det hakkede kød med det finthakkede løg, ægget, mel, mælk, salt og peber. Bland godt, indtil ingredienserne er jævnt fordelt i farsen.
1 stk løg, 1 stk æg, 3 spsk mel, 1 dl mælk, 1 spsl salt, 1/2 spsk peber, 500 g hakket svinekød eller svine- og kalvekød
Du kan med fordel sætte farsen i køleskabet i noget tid for at få en mere fast fars som er nemmere at håndtere.
Form små frikadeller af farsen, cirka på størrelse med en golfbold, og placer dem på en tallerken.
Smør let airfryerens kurv med lidt olie for at forhindre, at frikadellerne hænger fast.
Olie
Placer frikadellerne i airfryerens kurv i et enkelt lag, så luften kan cirkulere frit omkring dem. Du skal måske tilberede dem i flere omgange, afhængigt af airfryerens størrelse.
Tilbered frikadellerne i airfryeren i cirka 10-12 minutter. Halvvejs gennem tilberedningstiden kan du åbne airfryeren og vende frikadellerne for at sikre en jævn tilberedning på begge sider.
Når frikadellerne er gyldne og gennemstegte, er de klar til at blive serveret.